Ciclisme

El Tour 2019 es presenta a la Grand Place de Brussel·les

L'organització de la ronda francesa va decidir sortir de Bèlgica per commemorar el 50è aniversari de la primera de les 5 victòries del belga Eddy Merckx, entre en 1969 i el 1974

Actualitzat

Aquest dissabte comença la cursa ciclista més important del món, el Tour, i no ho farà a França, sinó a Bèlgica. La Grand Place de Brussel·les ha estat aquest dijous per tarda l'escenari de la presentació dels equips, davant la presència del mític Eddy Merckx. Precisament l'organització del Tour va decidir sortir de Bèlgica per commemorar el 50è aniversari de la primera de les 5 victòries del belga al Tour, entre en 1969 i el 1974.

El Tour d'aquest any es presenta molt obert, per l'absència del segon, tercer i quart de l'any passat. Geraint Thomas buscarà la segona victòria seguida, tot i que pot tenir el gran rival al seu mateix equip, el colombià Egan Bernal.

La prova es presenta més oberta que mai, i els francesos confien que Thibaut Pinot o bé Romain Bardet puguin trencar la ratxa de 34 anys sense una victòria local. El català Marc Soler serà un dels gregaris de luxe del trident del Movistar, format per Alejandro Valverde, Nairo Quintana i Mikel Landa.

 

ARXIVAT A:
Tour de França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut