Riqui Puig no tanca les portes a marxar cedit
Riqui Puig tornarà a jugar amb el primer equip a Cartagena
Barça

El Tottenham va sondejar Riqui Puig l'estiu passat per si volia anar-hi com a cedit

Segons ha explicat aquest dilluns Xavi Campos al "Gossip" del programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio, el club anglès entrenat per Mauricio Pochettino va intentar el fitxatge del jove migcampista blaugrana

Actualitzat

Cada vegada sona amb una mica de força la possibilitat que Riqui Puig marxi cedit del Barça al gener després que el mateix jugador digués després de jugar contra l'Andorra que en funció de la presència que tingui amb el primer equip potser sí que ha de prendre una decisió, tot i que la seva prioritat continua sent quedar-se al club blaugrana i mirar de tenir algun minut i més entrenaments amb el primer equip. 

La possibilitat d'una cessió ja va aparèixer a l'estiu. Alguns responsables esportius del Barça la van posar sobre la taula amb alguna opció interessant. Altres responsables esportius van apostar per la seva continuïtat al Barça B amb certa presència amb Valverde al primer equip. Riqui va apostar, convençut, per quedar-se al Barça. I va apostar tot i rebre una proposat per marxar cedit a un dels grans del futbol europeu.

Quin gran del futbol europeu va sondejar Riqui Puig per si volia jugar cedit amb ells aquesta temporada? Segurament no és un dels grans del futbol europeu però el cert és que és l'actual subcampió d'Europa.

Segons ha explicat aquest dilluns Xavi Campos al "Gossip" del programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio, el Tottenham va sondejar Riqui Puig l'estiu passat per si volia anar-hi com a cedit aquesta temporada. Després de pensar-s'ho, Riqui va dir que no ja que un club com el Tottenham tampoc no tenia moltes garanties de jugar amb continuïtat i l'estil de la Premier no seria el que més afavoreix el seu joc. Tenint en compte això i que a l'estiu, no tant ara, tenia molt clara la idea de quedar-se aquí, va decidir dir-li no al subcampió d'Europa.

El Tottenham ara s'ha interessat per Carles Aleñá, però el que no està tan clar és que el migcampista de Mataró vulgui anar al conjunt londinenc que entrena Mauricio Pochettino tot i les poques opcions que està tenint de jugar amb Valverde aquesta temporada.

Anar al contingut