Mauricio Pochettino, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Futbol internacional

El Tottenham destitueix Mauricio Pochettino

El tècnic argentí, que tenia contracte fins al 2023, deixa la banqueta del conjunt londinenc després de cinc anys en el càrrec

Actualitzat

El Tottenham ha anunciat aquest dimarts la destitució de Mauricio Pochettino com a entrenador del conjunt anglès. El tècnic argentí deixa la banqueta dels Spurs després de cinc anys en el càrrec on ha aconseguit consolidar el club londinenc entre els millors equips de la Premier League i portar-lo fins a la final de l'última Lliga de Campions.

Tot i la bona trajectòria de les últimes temporades, el Tottenham està fent un inici de curs molt irregular i ara mateix ocupa la catorzena posició de la Premier a 20 punts del líder i a 11 de les places de Champions. Un resultats decebedors que han provocat el cessament de Pochettino, que tenia contracte fins al 2023.

"Vam tenir molts dubtes per prendre aquest canvi, però la directiva ha de prendre decisions difícils. Els resultats han estat decebedors. Mauricio i el seu cos tècnic seran sempre part de la nostra història, però tenim un equip amb talent i hem de donar-li energia per signar una bona temporada ", ha assegurat en un comunicat Daniel Levy, president de club.

Anar al contingut