El Tottenham deixa escapar viva la Juventus i cau eliminat als vuitens de final de la Champions (1-2)

Els anglesos, que havien arrencat un valuós empat a dos en l'anada al Juventus Stadium, s'han avançat poc abans del descans per mitjà del coreà Son, però en la represa Higuaín i Dybala han firmat la classificació italiana

David CarballoActualitzat

El Tottenham de Mauricio Pochettino ha tingut la Juventus contra les cordes però no ha rematat la feina a l'estadi de Wembley i ha quedat eliminat als vuitens de final de la Lliga de Campions (1-2). Els anglesos, que havien arrencat un valuós empat a dos en l'anada al Juventus Stadium, s'han avançat poc abans del descans per mitjà del coreà Son.

Però la Juve ha sabut patir i en la represa ha estat capaç de capgirar l'eliminatòria en dues jugades aïllades. Higuaín ha fet l'empat a un en el minut 64 i en el 67, Dybala ha arrodonit la remuntada italiana fent l'1 a 2. El Tottenham s'ha abocat a l'atac en busca d'un gol per forçar la pròrroga i Hary Kane ha estavellat un cop de cap al pal. Al final, eufòria italiana per la classificació i decepció absoluta en els anglesos, que en el còmput global han estat superiors però que no els ha servit per eliminar l'actual subcampió d'Europa.