Les hosteses del Godó amb el seu vestuari d'estiu (Foto: Twitter)
Les hosteses del Godó amb el seu vestuari d'estiu (Foto: Twitter)
Tenis

El torneig Barcelona Open Banc Sabadell al·lega desconeixement i es disculpa per la polèmica de les hostesses

Una hostessa del torneig va denunciar les dures condicions de treball que ella i les seves companyes van patir en l'última edició del torneig barceloní

Actualitzat

El Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, que organitza el Reial Club de Tenis Barcelona ha reaccionat davant la polèmica generada al voltant de les hostesses del seu torneig, l'Open Banc Sabadell. Una d'aquestes noies, que representava la imatge de l'empresa Schweppes, ha denunciat que, tot i el mal temps, van haver de treballar obligatòriament amb vestuari d'estiu: minifaldilla i màniga curta.

Les hostesses només es podien posar la jaqueta en el moment que eren al banc. La seva insistència per aconseguir abrics va provocar amenaces de perdre la feina. L'organització del torneig, en un comunicat, assegura que "es van complir els protocols necessaris en la contractació de qualsevol proveïdor (referint-se a l'agència d'hostesses) i, en aquest sentit, ha procurat en aquestes últimes hores constatar que han estat els correctes".

L'organització del Barcelona Open Banc Sabadell, "entenent que s'ha procedit correctament i des del desconeixement de la situació fins una vegada conclòs el torneig, demana disculpes a totes aquelles persones que s'hagin pogut sentir ofeses. Tant el torneig com les empreses col·laboradores procurem en tot moment el benestar de les persones, a prop de les 99 que col·laboren amb nosaltres, i proporcionem els mitjans necessaris per al compliment de la seva funció al llarg de les jornades que dura la competició".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut