Hoquei patins

El Top 3 dels millors gols de la jornada 2 de l'OK Lliga

La potència de Vives, la màgia de Joao Rodrigues i el gest explosiu de Marc Palazón, al Top 3 de la jornada de l'OK Lliga.

Joan FerranActualitzat

La segona jornada de l'OK Lliga ens ha portat una pluja immensa de gols: un total de 79. I no ha estat gens fàcil escollir-ne els tres millors. Comencem el Top 3 amb el gol de Tety Vives, de l'Igualada. Gest explosiu del jugador catalanoholandès, que aguanta la posició i defineix amb una sola mà. Els igualadins, però, van caure a la pista del Vendrell (5-3) malgrat avançar-se tres vegades en el marcador.

Amb el número 2, hi ha jugadors que veuen el gol abans de rebre la bola. El blaugrana João Rodrigues ho tenia el cap: el davanter portuguès ja va preparar el seu estic per enviar la bola a la xarxa amb un toc subtil. El Barça va golejar a la pista del Lloret (2-10)

I amb el número 1, el gran gol de Marc Palazón en la golejada del Voltregà contra el Vic (8-4). L'exjugador del Lleida s'escapa per darrere la porteria, fa una sotana al defensor i definició a l'escaire en un gest ple de potència. Brutal!

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut