Hoquei patins

El Top 3 de la 12a jornada de l'OK Lliga

La velocitat d'execució de Pablo Álvarez; els aixecar i picar de Marc Julià i Marc González, i les rematades d'esquena de Sergi Canet i Humberto Mendes. Podis compartits en una jornada amb molts bons gols.

Joan FerranActualitzat

La 12a jornada de l'OK Lliga ens ha portat gols de tots els registres i l'elecció ha estat complicada. Comencem el Top 3 amb la velocitat d'execució de Pablo Álvarez. Ni els pistolers de l'Oest desenfundaven el revòlver tan ràpidament com el davanter argentí amb el seu stick. Álvarez va fer un hat-trick i el Barça va golejar a Taradell (1-7)!

El número 2 va d'aixecar i picar. Ho pots fer en cursa, com Marc Julià, del Reus Deportiu, que va superar clarament el Palafrugell (7-3). O sortint d'un racó, com Marc González, del Lloret, que travessa la defensa del Caldes per marcar. El seu equip però, va caure a la Torre Roja (6-4).

I amb el número 1, podi compartit per a dos gols marcats d'esquena. Sergi Canet, del Palafrugell, sense mirar a porteria, pesca aquesta assistència de Marc Figa per superar Càndid Ballart. I Humberto Mendes, del Girona, segueix la jugada i es treu aquesta rematada per sota les cames contra el Vendrell (2-2).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut