Els jugadors del Barça celebrant un gol en una imatge d'arxiu (EFE)
Primera

El títol de Lliga del Barça passa per Mendizorrotza

El conjunt blaugrana necessita sumar els tres punts davant l'Alabès i esperar que l'Atlètic de Madrid perdi contra el València aquest dimecres per deixar la Lliga sentenciada. Si els "colchoneros" no fallen, els de Valverde tindrien un segon "match ball" dissabte contra el Llevant al Camp Nou.

Actualitzat

El Barça necessita una carambola de resultats per convertir-se matemàticament en campió de Lliga 2018-2019. Primer de tot, els blaugranes han d'imposar-se a l'Alabès aquest vespre a Mendizorrotza (21.30) i, a més, necessiten que l'Atlètic de Madrid perdi davant del València aquest dimecres a la tarda al Wanda Metropolitano (19.30).

El conjunt xe, que està disputant una segona volta espectacular i està remuntant posicions, jornada a jornada, per assegurar-se una plaça a Europa la propera temporada, de ben segur que li posarà les coses complicades a l'equip de Simeone. Això sí, els "colchoneros", al seu camp, són un os dur de rosegar.

Si la combinació no es dona i l'Atlètic de Madrid no falla contra el València, el Barça podria sentenciar la Lliga dissabte al Camp Nou davant del Llevant sempre que sumi els 6 punts en els dos partits de la competició estatal que disputarà aquesta setmana.

El matx a Vitòria arriba 72 hores després de guanyar la Reial Societat al Camp Nou, i això farà que Valverde doni descans a alguns dels jugadors titulars.

Anar al contingut