Esports

El tifó Hagabis afecta la Fórmula 1 i el Mundial de rugbi del Japó

La qualificació de la Fórmula 1 es farà el mateix diumenge abans de la cursa i s'han cancel·lat dos dels partits del Mundial de rugbi del Japó

Actualitzat

El tifó Hagabis continua fent de les seves i, aquest cap de setmana, afectarà de ple dos esdeveniments esportius de primer ordre que es fan al Japó.

Per començar, el Gran Premi del Japó de Fórmula 1 no ha pogut disputar aquest dissabte els entrenaments lliures ni la sessió de qualificació. La qualificació es farà diumenge, quatre hores abans de la cursa (a les 3 de la matinada hora catalana), i la cursa serà a les 7.10. El canvi de dia ha estat una decisió de la Federació Japonesa d'automobilisme que ha suspès qualsevol activitat d'avui vinculada al Gran Premi.

Segons les previsions meteorològiques, s'espera que el tifó ja se n'hagi anat d'aquella zona el diumenge al matí, per reprendre la normalitat.

També s'han anul·lat dos partits del Mundial de rugbi del Japó. Les trobades cancel·lades són les que enfrontarien Nova Zelanda i Itàlia i el que disputarien Anglaterra i França. Cada selecció sumarà dos punts.
   

Anar al contingut