El Terrassa encaixa la tercera derrota de la temporada contra l'Alcoià, però continua líder

El Terrassa ha encaixat la tercera derrota de la temporada en el grup tercer de Segona B. L'equip vallesà ha caigut a Alcoi, però continua líder, amb 41 punts. A la zona dels "play-off" d'ascens, hi ha entrat el sorprenent Hospitalet, que ha derrotat el Barça B en el derbi del Barcelonès sud. Al nord de la comarca, la Gramenet ha guanyat a Badalona i surt de les places de perill.

El Terrassa ha perdut a Alcoi el tercer partit de la temporada. Els de Miguel Álvarez han estat desconeguts, i han vist com l'Alcoià s'arribava a situar amb un 3-0 en el marcador gràcies a Félix Prieto, que ha signat un "hat-trick". Els vallesans han protestat el penal que ha donat origen al primer gol i la situació en el tercer de Leandro, que ha assistit Prieto; i és que el col·legiat, el murcià López Martínez, ha xiulat fins a tres penals en contra del Terrassa i ha expulsat Raúl Pérez i Sanjulián.

L'Hospitalet s'ha tornat a ficar en la zona alta després de superar el Barça B a la Feixa Llarga, també per 3- 1. Ha estat la tarda de Felipe Sanchón, que ha marcat els dos primers gols; un d'afortunat i un altre amb un fort xut. Els de Costas han aconseguit escurçar distàncies gràcies a Bojan Krkic, a l'equador de la segona meitat, però immediatament després, de nou Felipe, en posició dubtosa, ha marcat el tercer gol.

No ha estat tan realitzador, en canvi, el Lleida, que no ha passat de l'empat a 0, al Camp d'Esports, davant del Llevant B.

El Sant Andreu s'ha refet d'un mal inici del 2007 superant l'Eldenc, a casa, per 3-1. Els dos primers gols han estat un pèl estrambòtics, tant el primer de Cervián com el de l'empat de l'Eldenc, que ha aconseguit Carlos Saura. El que sí que ha estat bonic ha estat el gol del 2-1, que ha fet Rodri al minut 86. Godino ha certificat la victòria quan el partit ja es trobava en el temps afegit.

Els quatre gols de Vilatenim s'han repartit a parts iguals entre Miapuesta Figueres i Espanyol B. Mito ha avançat els empordanesos als 30 minuts, però l'Espanyol B ha empatat gràcies a Reyes, ja avançat el segon temps. A un quart d'hora per al final, Marc Sellarès ha fet el 2-1, però els de Rubi han pogut salvar un punt al minut 95 gràcies a Juanma. Els locals han protestat molt l'actuació arbitral.

I en el derbi del Barcelonès nord, ha saltat la sorpresa; la Grama s'ha imposat al Badalona per 0-1 amb un gol de David Cabarcos.