La tensió va jugar també en el duel Tsitsipas-Kyrgios (Tennis Channel)
La tensió va jugar també en el duel Tsitsipas-Kyrgios (Tennis Channel)
TENIS

El tens enfrontament entre Tsitsipas i Kyrgios a la tercera ronda de Wimbledon

El grec i l'australià van viure un tens partit, que va acabar amb victòria de Kyrgios (6-7, 6-4, 6-3, 7-6)

Redacció Esport3Actualitzat

La tensió planava aquest dissabte sobre l'All England Club, on aquests dies s'està disputant el torneig de Wimbledon. D'una banda, a la pista central, Rafa Nadal intercanviava unes paraules amb Lorenzo Sonego, en acabar el partit. Tot plegat, després d'interpretar que Sonego l'havia volgut distreure durant l'enfrontament amb "gemecs llargs". Però això no va ser tot durant la jornada.

A la pista 1, l'enfrontament entre Tsitsipas i Nick Kyrgios encara era més tens. Quan s'estava jugant el segon set, Tsitsipas llançava una pilota contra el públic arran d'una provocació de l'australià, acció que Kyrgios aprofitava per demanar la desqualificació del seu rival. Fins i tot, deia a l'àrbitre que si ell arribava a fer el mateix, no sabia el que hauria pogut passar --tenint en compte els seus antecedents.

Però la cosa no quedava aquí. Enmig del tercer set i amb el marcador en contra (6-7, 6-4, 4-1), Tsitsipas tornava una pilota al camp contrari, dirigida directament al cos de Kyrgios. L'australià aconseguia esquivar-la, però l'ambient seguia caldejant-se.

Per tot plegat, en acabar el partit, l'encaixada de mans no va ser gaire cordial. De fet, quedava com un tràmit més, en un partit calent.

La polèmica continua a la sala de premsa

Com era d'esperar, les reaccions a les accions polèmiques del partit van centrar l'atenció en les rodes de premsa posteriors a l'enfrontament entre Tsitsipas i Kyrgios. Unes compareixences en què els dos jugadors aprofitaven per dir-hi la seva. D'una banda, el grec assegurava que, "a cada punt, sentia que passava alguna cosa a l'altra banda de la pista", i que "aquesta és la seva manera --de Kyrgios--- de manipular el rival".

"No hi ha cap altre jugador que faci això... cap altre jugador que estigui tota l'estona molest i frustrat. S'encén tan fàcilment i tan ràpid..."

Després de tot el succeït, Kyrgios assegurava tenir un "respecte profund" pel seu rival. A més, afegia que "tot el que passa, passa a la pista. Me l'estimo molt".

Tot i els elogis i les mostres d'amor cap al seu rival, Kyrgios responia a les paraules de Tsitsipas en roda de premsa. L'australià apuntava: "No estem tallats pel mateix patró".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut