Ramos, després d'un partit (Reuters)
Tenis

Albert Ramos cau en la segona ronda del torneig de Buenos Aires

El català cau en tres sets per 3-6, 7-5 i 6-1 en un partit en què partia com a favorit preferit davant Bedene, que ha imposat el seu potent servei

Jesús Malagón LázaroActualitzat

Albert Ramos no ha pogut repetir a l'ATP 250 de Buenos Aires la bona actuació de la setmana passada a Quito, on va ser finalista. El català ha caigut contra tot pronòstic a la segona ronda davant de l'eslovè Aljaz Bedene, en un partit en què partia com a favorit, i per això ha estat una de les sorpreses de la competició.

El tenista mataroní ha començat molt bé, però a mesura que passaven els minuts l'aspecte físic li ha impedit mostrar la seva millor versió. Bedene, sempre portant la iniciativa del partit, ha imposat el seu servei potent i efectiu. El guanyador ha connectat 19 punts de servei i ha sumat el 88% dels punts en el seu primer servei.

Pel que fa als màxims favorits, l'austríac Dominic Thiem ha guanyat amb autoritat el tenista local Horacio Zeballos per 6-4 i 6-3. D'altra banda, Diego Schwartzman s'ha desfet del brasiler Thomaz Bellucci en tres sets (3-6, 6-3 i 6-2).

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut