El Telecable Gijón deixa el Cerdanyola sense la Copa
Hoquei patins

El Telecable Gijón deixa el Cerdanyola sense la Copa (3-7)

El somni de les jugadores de Carles Marín topa davant l'experiència asturiana i l'encert de Sara Roces, autora de quatre gols

Oriol VidalActualitzat

La segona Copa de la Reina del Cerdanyola haurà d'esperar. L'equip de Carles Marín no ha pogut culminar la seva excel·lent competició a Reus i ha caigut davant el poderós Telecable Gijón per 3-7. L'experiència de les asturianes i l'olfacte de Sara Roces, autora de quatre gols, s'han imposat tot i la il·lusió de les joves jugadores del Vallès, que hauran de buscar en pròximes edicions reeditar l'èxit del 2010.

El Telecable ha imposat una forta pressió per intimidar les catalanes i fruit d'això, al minut tres, ha arribat el 0-1, amb un fort llançament de Marta Piquero. La reacció del Cerdanyola ha estat ferma: cinc minuts més tard, Gemma Solé ha refermat la seva condició de màxima golejadora de l'equip i ha culminat una bona contra amb una perfecta definició. L'empenta anímica del gol, a més, s'ha refermat en el minut 15, quan Noelí Paredes ha xutat des de molt lluny i Elena Lolo no ha encertat a refusar la bola. 2-1, temps mort obligat de Fernando Sierra i canvi de decoració: Piquero ha assumit el lideratge de les de Gijón i a les portes del descans, en tan sols tres minuts, el marcador s'ha transformat en un 2-4: María Sanjurjo ha aprofitat una excel·lent assistència de Piquero i després ha aparegut Sara Roces, que ha fet dues demostracions de sang freda per castigar les errades de les verd-i-blanques.

Mariona Surós.ha mantingut amb vida la final, sobretot quan ha parat un penal a Tasha Lee als deu minuts de la represa. Però només tres minuts després ha tornat a irrompre Sara Roces per fer el 2-5 en una acció d'insistència. L'esperança ha arribat amb una targeta blava a Sanjurjo per un clar penal, però ni l'ha aprofitat Solé ni el Cerdanyola l'ha encertat assumint riscos. A sis minuts per al final, Marta Piquero ha aprofitat els riscos de les de Marín per firmar una excel·lent acció individual. El 2-6 ha pesat com una llosa i la reacció catalana no ha passat d'un gol de Júlia Canal. A més, Sara Roces ha fet el seu quart gol per culminar la festa de les asturianes, que amb el 3-7 final s'han endut la Copa cap a casa. La quarta del palmarès del Telecable.