Alexia Putellas, una de les jugadores més destacades del Barça
Alexia Putellas, una de les jugadores més destacades del Barça
Futbol

El tatuatge d'Alexia que ha enamorat els barcelonins

Una de les marques a la pell de la millor jugadora del món deixa clara la seva forta identificació amb la ciutat

Redacció Esport3Actualitzat

Es pot ser del Barça, de l'Espanyol, de l'Europa o del Martinenc, que hi ha coses que toquen la fibra sensible de qualsevol barceloní amb independència de quins siguin els seus colors. Ahir a la nit, durant l'emissió a TV3 de "La nit d'Alexia", en vam tenir un exemple quan la millor jugadora del món del futbol va mostrar el seu tatuatge més especial

Alexia Putellas va descobrir la silueta del seu pare, desaparegut fa deu anys, amb ella asseguda a la falda mentre li entrega una pilota amb l'escut del Barça. No obstant, al costat d'aquest tattoo inspirat en una antiga fotografia familiar, se'n va veure un altre que no va passar desaparcebut per l'audiència, sobretot pels habitants de la capital.

A la dreta de la part baixa de l'esquena de la capitana del Barça, s'hi podia llegir el text "Made in" a sobre del dibuix del famós panot, un dels símbols més emblemàtics i reconeixibles de la ciutat. També conegut com a rajola de flor, aquesta llosa de ciment que encatifa la majoria de les voreres, va començar a utilitzar-se el 1906 amb la intenció d'homogeneïtzar el paisatge de la nova Barcelona sense muralles. 

El 'panot' de Barcelona, a la pell d'Alexia
El "panot" de Barcelona, gravat a la pell d'Alexia

"Fet a Barcelona". Tot i ser de Mollet del Vallès i haver començat el seu camí al futbol al CE Sabadell, Alexia Putellas mostra d'aquesta manera el fort sentiment d'identitat que l'uneix amb la ciutat.

Per cert, en el documental també es pot veure com Alexia descarta tatuar-se la Pilota d'Or rebuda a París però, a canvi, confessa quina serà la propera obra que deixarà plasmada al seu cos: un recordatori de la Champions guanyada al maig, la primera de la secció, amb la data i el nom de la ciutat que va acollir la final, Göteborg. El més sorprenent és que la idea és que li faci una companya d'equip, l'aragonesa Mapi León, de qui es coneix la intenció d'obrir un estudi de tatuatges quan pengi les botes. 

"La nit d'Alexia" suma 784.000 espectadors

La nit dedicada a l'Alexia Putellas i l'esport femení va tenir una audiència acumulada de 784.000 espectadors. "Somni compartit" va ser el sisè espai més vist del dia, amb 291.000 espectadors i una quota del 12,7%, seguit de "Perseguint un somni", que va ser vist per 232.000 espectadors i va obtenir una quota d l'11%. "Somni aconseguit", que completava la nit especial, va aconseguir 64.000 espectadors i un 5,0% de quota.

Torna a veure la "La nit d'Alexia" al 3alacarta:

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut