Tata Martino durant el partit entre l'Aràbia Saudita i Mèxic
Tata Martino durant el partit entre l'Aràbia Saudita i Mèxic (Reuters)
Mundial 2022

Tata Martino dimiteix com a entrenador de la selecció de Mèxic

Després de l'eliminació al Mundial, el tècnic argentí ha afirmat que deixa el càrrec d'entrenador del combinat mexicà

Redacció Esport3Actualitzat

Mèxic s'ho jugava tot contra l'Aràbia Saudita en el darrer partit de la fase de grups. Els mexicans, però, no depenien d'ells mateixos i, a part de la victòria, necessitaven un mal resultat de l'Argentina o Polònia amb el factor afegit de la combinació de gols. 

Els de Tata Martino han aconseguit el triomf per 1-2 i només s'ha quedat a un sol gol de passar als vuitens. La derrota de Polònia per 0-2 donava la possibilitat a Mèxic, que no ha pogut aprofitar tot i les grans ocasions que han tingut, entre les quals hi ha hagut, fins i tot, un gol anul·lat. 

Tot plegat ha fet que Mèxic hagi quedat fora dels vuitens de final per primera vegada des del 1994. Els seguidors mexicans han carregat durament contra l'entrenador de l'equip, Tata Martino. A la roda de premsa, el tècnic ha assumit la responsabilitat del fracàs i ha sentenciat que posa punt final a la seva trajectòria al capdavant de la banqueta de Mèxic.

"No puc dir absolutament res a la gent perquè jo soc el màxim responsable d'aquesta terrible decepció i frustració que tenim. Com a responsable d'això que provoca molta tristesa, assumeixo totalment la responsabilitat d'aquest gran fracàs."

"No hi ha cap motiu que ara em faci pensar que el futur sigui d'una manera diferent. El contracte s'ha acabat quan l'àrbitre ha xiulat el final del partit."


Mira els gols de l'Aràbia Saudita-Mèxic (1-2)

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut