Els aficionats de Boca Juniors es troben a Madrid per assistir al partit de tornada de la final de la Copa Libertadores (Reuters)
Futbol

El TAS refusa la sol·licitud urgent de Boca Juniors per aplicar mesures provisionals

El TAS ha refusat aplicar mesures cautelars, però encara ha d'estudiar el recurs d'Apel·lació contra la decisió de la CONMEBOL

Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) ha refusat la sol·licitud urgent de mesures provisionals presentada aquest divendres pel Boca Juniors en què demanaven la suspensió del partit de tornada de la final de la Copa Libertadores que disputarà aquest diumenge contra el River Plate a Madrid.

Els fonaments jurídics de l'apel·lació seran analitzats amb posteritat per una Formació Arbitral del TAS, tal com explica el comunicat de l'organisme.

El Boca Juniors va recórrer al TAS després que la Càmera d'Apel·lacions de la Confederació Sud-americana de Futbol, la CONMEBOL, va desestimar aquest dijous el recurs d'apel·lació presentat el 30 de novembre pel club "xeneize".

L'equip que entrena Guillermo Barros va sol·licitar a la CONMEBOL que desqualifiqués el River Plate de la Copa Libertadores 2018 pels fets que van tenir lloc abans de la disputa del partit de tornada, quan l'autocar de l'equip visitant va ser atacat per aficionats del River Plate quan es dirigia al Monumental.

L'equip blau i groc demanava que el Tribunal Disciplinari apliqués el mateix criteri que en el partit entre el River Plate i el Boca Juniors de la Copa Libertadores de l'any 2015, quan el River es va classificar per als quarts de final després que el Boca quedés desqualificat.

En aquella ocasió, el partit es va suspendre després d'un atac amb gas pebre als jugadors del River a La Bombonera i la CONMEBOL va decretar un resultat de 3 a 0 a favor dels visitants.

Anar al contingut