Futbol

El TAS redimeix el Manchester City, que podrà jugar la Champions

El TAS ha decidit retirar el càstig esportiu al City, però li ha imposat una multa de 10 milions d'euros. Recordem que la UEFA havia sancionat el club anglès amb dos anys sense poder disputar competicions europees per haver infringit les normes del "fair play" financer

Redacció Esport3Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) ha redimit el Manchester City de la sanció de la UEFA. Recordem que l'entitat europea havia condemnat el club anglès a dos anys sense poder disputar competicions europees per haver infringit les normes del "fair play" financer. Al marge dels dos anys de sanció, la UEFA també havia castigat el City amb una multa de 30 milions d'euros.

Després de presentar un recurs, el City ha aconseguit salvar els mobles i la temporada que ve podrà jugar la Champions League.

El TAS ha decidit retirar el càstig esportiu al City, però li ha imposat una multa de 10 milions d'euros.

El club anglès ja ha fet un comunicat:

"Si bé el Manchester City i els seus assessors legals encara han de revisar la sentència del Tribunal d'Arbitratge per a l'Esport (TAS), el club acull les implicacions de la sentència actual com a validació de la posició del club i del cos de proves. El club vol agrair la seva diligència."

 

 

Anar al contingut