Diego Simeone es queda sense fitxatges (Reuters)
Futbol

El TAS manté la sanció a l'Atlètic de Madrid pel cas de fitxatges de menors

El club matalasser, a diferència del Reial Madrid, no podrà fitxar fins a l'hivern que ve arran del càstig que li va imposar la FIFA

Actualitzat

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport (TAS) manté la sanció que la FIFA li va imposar a l'Atlètic de Madrid arran dels fitxatges de menors. El club matalasser, al contrari del que va passar amb el Reial Madrid, veu com no se li redueix el càstig i per tant no podrà fer fitxatges aquest estiu.

Aquesta decisió pot condicionar les sortides previstes per l'equip, com ara la rumorejada marxa d'Antoine Griezmann per un preu rècord al Manchester United. Igualment, no hi haurà arribades -es parlava de Diego Costa o Lacazette- més enllà del retorn dels cedits Kranevitter o Vietto.

L'Atlètic de Madrid es troba en un cas idèntic al del Barça ara fa dues temporades. En aquella ocasió el club blaugrana va fitxar dos jugadors -Arda Turan i Aleix Vidal- que no van poder jugar fins a l'1 de gener de l'any següent.

El Reial Madrid, sancionat al mateix temps que l'Atlètic i pel mateix motiu, sí que va aconseguir que s'estimés parcialment el seu recurs, i pot fer fitxatges ja des d'aquest estiu. És més, ja té tancada la compra del juvenil Vinicius i de Theo Hernández

Anar al contingut