Neymar Jr. celebrant un gol amb la samarreta del Santos (Reuters)
Neymar Jr. celebrant un gol amb la samarreta del Santos (Reuters)
Barça

El Santos accepta la derrota al TAS per Neymar

El club brasiler assegura en un comunicat oficial que confia que el club català fitxi en el futur amb més transparència i el convida a fer com el Reial Madrid quan va incorporar Rodrygo Goes

Redacció Esport3Actualitzat

El Tribunal Arbitral de l'Esport ha desestimat íntegrament la demanda interposada pel Santos davant la FIFA, en què reclamava al FC Barcelona el pagament de més de 61 milions euros en concepte de danys i perjudicis, amb les corresponents sancions esportives, arran del fitxatge de Neymar.

Segons ha informat el club blaugrana en un comunicat oficial, el TAS considera que el contracte entre el Santos i el jugador es va rescindir de mutu acord, que el FC Barcelona no va incomplir l'acord de traspàs quan va pagar unes quantitats addicionals al pare del jugador i a la societat N&N, i que el FC Barcelona no va protagonitzar cap conducta fraudulenta quan va signar el preacord amb Neymar, ni quan va signar l'acord de traspàs amb el Santos.

La resolució del TAS també condemna el Santos al pagament de les costes processals al FC Barcelona, per un import de 20.000 francs suïssos.

El Santos accepta el veredicte del TAS

El Santos ha emès un comunicat en què accepta la derrota en el Tribunal d'Arbitratge Esportiu davant del club blaugrana, per la qual el Barça no haurà d'abonar els 61 milions d'euros que li reclamava del traspàs de Neymar. El Santos també confia que el club català fitxi en el futur amb més transparència i el convida a fer com el Reial Madrid quan va incorporar Rodrygo Goes.

ARXIVAT A:
Neymar
Anar al contingut