Alberto Salazar i Mo Farah, somrients en una imatge d'arxiu
Atletisme

El TAS confirma la suspensió de quatre anys per dopatge a l'exentrenador de Mo Farah

Alberto Salazar i l'endocrinòleg Jeffrey Brown van ser sancionats després d'una investigació de quatre anys en la qual, segons l'Agència Antidopatge Nord-americana (USADA), més de 30 testimonis van informar de la xarxa de dopatge en què estaven involucrats

El Tribunal d'Arbitratge de l'Esport ha confirmat la suspensió durant quatre anys d'Alberto Salazar per pràctiques de dopatge que va imposar el 2019 el tribunal nord-americà d'arbitratge.

L'entrenador nord-americà d'origen cubà i l'endocrinòleg Jeffrey Brown van ser sancionats després d'una investigació de quatre anys en la qual, segons l'Agència Antidopatge Nord-americana (USADA), més de 30 testimonis van informar de la xarxa de dopatge en què estaven involucrats mentre treballaven al Nike Oregon Project, un grup d'entrenament d'alt nivell.

Salazar va ser entrenador, entre d'altres, del britànic Mo Farah, quatre vegades campió olímpic i sis vegades campió mundial de 5.000 i 10.000 metres. La relació professional entre tots dos es va trencar el 2017.

Anar al contingut