Futbol

El TAD declara nul·la la convocatòria d'eleccions a la RFEF

El Tribunal Administratiu de l'Esport declara nul el calendari electoral que preveia l'elecció del president el 17 d'agost
Redacció Esport3 Actualitzat
El TAD anul·la la convocatòria d'eleccions a la presidència de la RFEF

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha declarat la nul·litat de la convocatòria de les eleccions a la presidència, l'Assemblea General i la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i l'anul·lació del calendari electoral que preveia l'elecció del president el dia 17 d'agost. Contra aquesta resolució del TAD es pot interposar un recurs contenciós administratiu.

La RFEF ha comunicat que no tenia cap constància d'aquesta resolució relacionada amb les impugnacions que es van presentar després de la convocatòria de les eleccions a la presidència i que lamenta conèixer aquestes informacions administratives a través dels mitjans de comunicació.

Segons el calendari electoral, la renovació dels 140 membres de l'Assemblea General estava prevista el 20 de juliol i l'elecció del president i dels integrants de la Comissió Delegada per al 17 d'agost o, si no està habilitat, el 17 de setembre. Entre el 12 i el 24 de juny es podien presentar candidatures a l'Assemblea General per ser proclamades el 3 de juliol. Fins al 13 es podia votar per correu.

 

Anar al contingut