Barça Copa rugbi
Barça Copa rugbi
Rugbi

El TAD anul·la la sanció per alineació indeguda al Barça, que podrà competir pel títol

L'equip blaugrana estarà inclòs en el grup A de la Divisió d'Honor i podrà prendre part també en la Copa del Rei

Actualitzat

El Barça va decidir recórrer la sanció per alineació indeguda que va rebre arran del partit contra el Complutense Cisneros del 18 de febrer passat. Una sanció que implicava que l'equip blaugrana seria inclòs en el grup B de la Divisió d'Honor i que per tant, no podria entrar en la lluita pel títol de Lliga en la part decisiva del campionat. I que no podria prendre part en la Copa del Rei, reservada als millors de la competició lliguera.

Però la sentència del TAD, que ha tirat enrere les resolucions del Comitè de Disciplina i del Comitè d'Apel·lació de la Federació Espanyola de rugbi, ha capgirat la situació: el Barça ha quedat inclòs en el grup A, on també hi ha l'altre representant català, la Santboiana. La revocació de la sanció, a més, anul·la la sanció econòmica al Barça i la inhabilitació durant dos anys al delegat de l'equip.  

La competició havia quedat parcialment aturada a l'espera d'aquesta resolució, que va motivar una reunió d'urgència aquest divendres entre representants federatius i representants dels equips implicats per redibuixar el calendari de la competició.  

 

 

 

Anar al contingut