Futbol

El TAD anul·la el descens administratiu del Reus a Tercera Divisió

Segons la resolució del Tribunal Administratiu de l'Esport a la qual ha tingut accés Iusport.com, el conjunt reusenc ha de ser readmès a Segona Divisió B

Actualitzat

El Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) ha anul·lat el descens administratiu del CF Reus de Segona B a Tercera Divisió, mitjançant una resolució de l'11 d'octubre a la qual ha tingut accés Iusport.com. La resolució ha resultat sorprenent ja que el mateix tribunal havia desestimat el passat mes d'agost la cautelar, cosa que va obligar el club reusenc a inscriure's a Tercera.

El Reus va ser expulsat la temporada passada de la Segona Divisió A i tampoc se li va permetre competir a Segona B, després que l'RFEF li denegués l'admissió en aquesta competició a causa dels deutes que mantenia amb diversos jugadors i membres del cos tècnic.

Poc després el conjunt reusenc també va ser exclòs del grup V de la Tercera per l'impagament del deute que mantenia amb la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), així com per la incompareixença en els dos primers partits de la competició. La decisió d'exclusió de Tercera la va adoptar en primera instància el jutge únic de competició de Tercera Divisió.

Segons la resolució del TAD, el Reus ha de ser readmès a Segona Divisió B, un fet que serà impugnat per l'RFEF, ja que la competició porta diverses jornades disputades i això provocaria una alteració de tot el campionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut