Waterpolo

El stm Mataró doblega l'Astralpool Sabadell i guanya la Supercopa femenina (10-8)

L'equip de Dani Ballart porta la iniciativa en tot moment i descavalca les vallesanes

Imma Casares FerreiroActualitzat

Van der Sloot ha marcat el zero a un pel Sabadell i tot apuntava que les jugadores de David Palma revalidarien de manera fàcil el títol de la temporada passada. Però la realitat és que, excepte aquest primer gol, el Mataró sempre ha portat la iniciativa. Dani Ballart no s'ha cansat de repetir a les seves jugadores que fossin agressives en atac i expeditives en defensa.

Els resultats han arribat i les maresmenques han aconseguit tenir una màxima diferència de 4 gols durant dues fases del partit. Al descans, el Mataró dominava per 6 a 3. Clara Cambray, per part del Mataró, i Van der Sloot, per part del Sabadell, han estat les màximes golejadores amb un hat-trick cadascuna.

Maica García, la líder del Sabadell, ha aparegut en el moment clau per retallar diferències fins a situar un 8 a 7 al marcador, però la victòria no se li ha escapat a un Mataró que ha acabat guanyant per 10 a 8.

La temporada passada, Dani Ballart va disputar quatre finals i les va perdre totes quatre. Aquesta Supercopa, per tant, és el seu primer títol amb el Mataró i el segon de les maresmenques en el total de les tretze edicions disputades fins ara.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut