El jugador turc Cenk Sahin no seguirà a les files del St. Pauli, un club tradicionalment d'esquerres
Cenk Sahin, durant un partit amb el St. Pauli (www.fcstpauli.com)
Futbol internacional

El St. Pauli rescindeix el contracte de Cenk Sahin per donar suport a la invasió turca a Síria

El futbolista turc, de 25 anys, és el segon futbolista més car de la història del club alemany, amb un traspàs d'1,3 milions d'euros i tenia contracte en vigor fins al 30 de juny del 2021

Actualitzat

El St. Pauli, equip de la Segona Divisió alemanya, ha confirmat aquest dijous la rescissió de contracte amb efecte immediat de Cenk Sahin per haver donat suport a l'ofensiva turca a Síria del mes d'octubre, segons ha infomat en un comunicat a la seva pàgina web.

Sahin, migcampista turc de 25 anys, és el segon futbolista més car de la història del club, amb un traspàs d'1,3 milions d'euros i tenia contracte en vigor fins al 30 de juny del 2021.

"Va ser la millor decisió per a ambdues parts i és bo que hàgim trobat una solució amistosa", ha explicat Andreas Bornemann, director esportiu del club alemany, tradicionalment vinculat amb postures d'esquerres.

El jugador turc havia escrit a inicis d'octubre en el seu compte privat de la xarxa social Instagram aquest missatge: "Estem a la banda dels nostres heroics militars i del nostre exèrcit. Esteu presents en les nostres pregàries!"

Després de la difusió d'aquest missatge, els aficionats del St. Pauli van exigir la sortida immediata del futbolista turc, que s'ha acabat concretant aquest dijous.

Anar al contingut