Futbol internacional

El St. Pauli aparta el turc Cenk Sahin per donar suport a la invasió militar del seu país a Síria

El conjunt alemany, vinculat històricament a l'esquerra política, assegura que l'opinió del futbolista turc no és compatible amb els seus valors
Actualitzat

El turc Cenk Sahin, apartat de la disciplina del St. Pauli

El St. Pauli, club de la Segona Divisió alemanya, ha informat aquest dilluns que ha apartat de la disciplina de l'equip el migcampista turc Cenk Sahin pel seu suport a través de les xarxes socials a la invasió militar del seu país a Síria.

"Estem al costat dels nostres heroics militars i del nostre exèrcit. Esteu presents en les nostres pregàries!", va escriure el jugador, de 25 anys, al seu compte privat de la xarxa social Instagram, cosa que va motivar l'enuig dels aficionats.

Els seguidors van reclamar divendres passat la seva sortida del club per aquest motiu i el St. Pauli, vinculat històricament a l'esquerra política, ja havia advertit que es distanciava "clarament" de l'opinió del futbolista turc perquè no és "compatible" amb els seus "valors", i que tractaria "el tema de manera interna".

Un cop passat el cap de setmana, el conjunt alemany, després de parlar amb Sahin, va decidir apartar-lo dels entrenaments i els partits, encara que el seu contracte segueix vigent, pel "menyspreu reiterat pels valors del club i al mateix temps per la protecció del jugador".