Tenis

El sorprenent punt en comú entre Rafa Nadal i la Muntanyesa amb Roland Garros

Una curiosa coincidència relaciona el club barceloní de la 3a RFEF i el tenista manacorí

Redacció EsportsActualitzat

Dijous, Rafael Nadal anunciava que no disputaria el seu Grand Slam favorit, el torneig de Roland Garros, que ha guanyat 14 vegades, perquè no ha pogut fer net encara de la seva lesió al psoes ilíac de la cama esquerra. Doncs bé, el mateix dijous, el club de futbol de Nou Barris de Barcelona, el CF Muntanyesa​, de la 3a RFEF, publicava un tuit que deia: "Roland Garrós, baixa confirmada."

El tuit, però, no es referia a Rafa Nadal, sinó al jugador Roland Garrós Torrent, davanter de la Muntanyesa, de 33 anys, a qui dijous es va donar la baixa, i que, per tant, no jugarà a l'equip barceloní la pròxima temporada. Roland Garrós és un rodamón del futbol català. Ha jugat, abans de la Muntanyesa, al Martinenc, al Santboià, al Prat, al Cerdanyola i al Granollers.

No és segur que el tuit de la Muntanyesa es fes pensant en el que havia anunciat el tenista unes hores abans, per tampoc és descartable. El que queda clar és que Rafa Nadal i la Muntanyesa ara comparteixen un parell de coses: la baixa confirmada de Roland Garrós i la passió pel futbol. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut