Rufet confia en què el miracle de la salvació de l'Espanyol encara és possible (EFE)
Espanyol

El somni de la salvació de l'Espanyol passa per guanyar el Leganés

Javi López, Pedrosa, Darder i Wu Lei són les novetats de l'onze que presenta Rufete davant del Leganés

Redacció Esport3Actualitzat

La supervivència de l'Espanyol a la màxima categoria comença a ser una qüestió d'equilibris. Els blanc-i-blaus, enfonsats a la cua de la classificació, necessiten desesperadament una victòria per recuperar els arguments per seguir creient en el miracle de la salvació

Matemàticament encara és possible i a això s'agafa el nou entrenador blanc-i-blau, Rufete, que no es cansa de repetir una vegada i una altra que no deixaran de lluitar fins al darrer sospir.

Aquest diumenge (a les 17:00), el conjunt perico té una oportunitat d'or per agafar-se amb la punta dels dits a l'últim tren i és que reben a l'RCDE Stadium el Leganés, un altre dels grans candidats al descens. Serà un duel d'alt voltatge, un partit a vida o mort, el resultat del qual pot condemnar a l'infern un dels dos equips.

En qualsevol cas, comptant el partit contra el Leganés, l'Espanyol disposa de cinc oportunitats per obrar una gesta que ratlla l'impossible. 15 punts en joc que es repartiran en les dues pròximes setmanes i que decidiran el seu futur.

Anar al contingut