Hansel Emmanuel és capaç d'esmaixar amb només un braç (@1stpickphotos)
Bàsquet

El somni de Hansel Emmanuel: jugar a l'NBA amb només un braç

Hansel Emmanuel va perdre el braç esquerre perquè un mur li va caure a sobre quan només tenia sis anys, però és un exemple increïble de superació personal

Redacció Esport3Actualitzat

Hansel Emmanuel és un jove dominicà de 17 anys que ha arribat a la lliga universitària de bàsquet als Estats Units. Fins aquí, tot seria normal si no fos perquè a Hansel li falta un braç. Aquest handicap, però, no li impedeix poder jugar amb absoluta normalitat. 

Hansel Emmanuel va perdre el braç esquerre perquè un mur li va caure a sobre quan només tenia sis anys, però és un exemple increïble de superació personal. Posat a somiar, diu que el seu gran repte és arribar a l'NBA i poder jugar amb Lebron James, el seu gran ídol.

Les seves espectaculars jugades s'han fet virals a les xarxes socials, i els seus seguidors s'han disparat en molt poc temps. "Només vull veure la meva família orgullosa de mi, i seguiré tirant endavant", ha manifestat Emmanuel a Instagram.

Les seves qualitats no han passat desapercebudes al jugador del Barça Nikola Mirotic, que ha mostrat la seva admiració a Twitter:

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut