Barça

El somni d'Aitana Bonmatí: ser a l'equip tècnic d'un equip masculí

La migcampista ho va revelar ahir durant la presentació del llibre "Superheroïnes de l'esport"

Redacció Esport3Actualitzat

Té una de les carreres més exitoses en el futbol femení mundial, però Aitana Bonmatí no es conforma.

La migcampista va explicar ahir durant la presentació del llibre "Superheroïnes de l'esport" que en un futur es veu en un equip masculí. No va deixar clar en quina tasca, però sí que li agradaria canviar de vestidor.

El capítol dedicat a Aitana, escrit per la periodista de La Vanguardia Anaïs Martí, acaba dient: "La gent li dona la benvinguda. Ben tornada, Aitana, diu una pancarta. L'Aitana adulta continua fent història. S'ha convertit en la primera dona entrenadora de l'equip masculí."

Pel que fa a aquesta possibilitat, la blaugrana ha estat clara sobre quin seria el seu desig quan pengi les botes al femení:

"Ara no li prendre el lloc a Xavi [riu]. Encara som a l'inici del camí. Encara queden moltes coses per fer a l'esport, a la societat perquè sigui més igualitària, però en el futur, no sé si com a entrenadora, m'agradaria tenir un paper important en un equip --espero que sigui el Barça-- a la secció masculina."

"No es veuen gaires dones en papers importants en equips masculins, ni com a directores esportives, ni com a entrenadores ni en cap càrrec important, així que espero que algun dia jo pugui ser allà per poder dir que he complert un altre somni."

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut