Futbol

El Sevilla vol continuar l'assalt a la Champions amb un triomf davant l'Almeria

El Sevilla intentarà aquest dissabte continuar amb el seu objectiu d'assaltar la zona Champions amb una victòria davant l'Almeria al Sánchez Pizjuán (22 h, TV3). L'equip de Manolo Jiménez afrontarà el matx sabent el que ha fet l'Atlètic de Madrid, que defensa la quarta plaça davant el Betis al Vicente Calderón (20 h). A l'altre partit avançat de la jornada, el Saragossa i el Recreativo s'enfronten a La Romareda amb la permanència en joc (20 h). El conjunt aragonès, que encadena cinc derrotes consecutives, és actualment l'antepenúltim de la Lliga.

Actualitzat

At. Madrid - Betis (20.00)

L'Atlètic de Madrid està obligat a guanyar per mantenir-se en el quart lloc de la taula. El conjunt matalasser no pot fallar al Vicente Calderón, ja que només té un punt d'avantatge sobre el Racing i tres sobre el Sevilla. Javier Aguirre introduirà dues novetats a l'onze titular: Seitaridis en el lloc de Pernía i el Cléber Santana per Camacho. Per la seva banda, el Betis arriba al matx en quadre. Paco Chaparro no podrà comptar amb els lesionats Edu, Mark González, Ricardo, Rivas, Rivera i Caffa, ni amb el sancionat Pavone. El Betis intentarà sumar tres punts importants per assegurar la permanència, tot i que això suposaria donar un cop de mà al seu rival de tota la vida, el Sevilla.

Saragossa - Recreativo (20.00)

Partit vital a La Romareda. Al Saragossa, antepenúltim classificat de la Lliga, només li val el triomf si no vol complicar-se encara més les opcions de salvar la categoria. El conjunt aragonès, que encadena cinc derrotes consecutives, no té marge d'error davant un conjunt andalús que també es juga la permanència i que actualment li treu tres punts. El Saragossa no podrà comptar amb el seu golejador Diego Milito, lesionat, però tindrà el suport de la seva afició, que omplirà La Romareda per tercera vegada aquesta temporada.

Sevilla - Almeria (22.00, TV3)

Derbi andalús al Sánchez Pizjuán amb sabor europeu. El Sevilla vol continuar lluitant per accedir a la zona Champions davant un Almeria que encara aspira a jugar la UEFA. Els de Manolo Jiménez confien en el seu poder ofensiu i en el factor camp per encadenar la tercera victòria consecutiva, mentre que l'Almeria vol refermar-se com un dels equips revelació de la temporada amb un triomf de prestigi. El tècnic Unai Emery té tots els jugadors disponibles, a excepció del sancionat Crusat.

Anar al contingut