Copa

El Sevilla s'imposa a San Mamés i posa un peu i mig als quarts de final de Copa (1-3)

Nolito, André Silva i Ben Yedder han estat els golejadors del conjunt andalús, mentre que Mikel Sanjosé ho ha estat per als bascos

El Sevilla s'ha imposat amb autoritat a San Mamés en el partit d'anada dels vuitens de final de Copa i complica de valent les opcions de l'Athletic Club (1-3).

El conjunt andalús ha inaugurat el marcador ben aviat, al minut 6, quan Nolito ha enviat la pilota al fons de la xarxa a assistència de Franco Vázquez (0-1). Els bascos han buscat la reacció, però s'han topat una vegada i una altra en la teranyina que havien teixit els de Pablo Machín.

Poc abans del descans, però, Aduriz ha trobat el forat aprofitant una mala sortida del porter sevillista Juan Soriano. L'àrbitre ha acabat anul·lant el gol després de consultar el VAR i considerar que el davanter basc estava fora de joc. Aduriz, a més, s'ha lesionat en la jugada.

Només començar la segona part, Mikel San José ha fet pujar l'empat a 1 en el marcador amb un gol a la sortida d'un córner servit per Susaeta que ha fet embogir San Mamés. L'alegria, però, tan sols ha durat tres minuts, el temps que ha necessitat el Sevilla per tornar a posar-se al davant amb una diana d'André Silva que ha culminat una gran jugada col·lectiva al contracop.

Ben Yedder, en el minut 77, ha sentenciat el partit, i gairebé l'eliminatòria, amb el tercer gol. La setmana que ve, al Sánchez Pizjuán, l'Athletic Club ho tindrà molt complicat per capgirar l'eliminatòria.