Primera

El Sevilla salva els mobles davant l'Eibar en el temps afegit (2-2)

Una diana en el temps afegit de Pablo Sarabia ha permès al conjunt andalús evitar la derrota

El Sevilla ha salvat els mobles en el darrer sospir al Sánchez Pizjuán davant d'un Eibar que ha mantingut la victòria fins al temps afegit (2-2). Orellana, a la primera part, ha avançat els bascos gràcies a una gran jugada individual amb què s'ha plantat a dins de l'àrea, ha retallat els marcadors i ha superat el porter Vaclik.

El conjunt andalús ha buscat la reacció, Pablo Machín ha fet els primers canvis i ha reajustat les seves files però, lluny d'aconseguir-ho, han vist com queia el segon de l'Eibar. Charles ha enviat la pilota al fons de la xarxa aprofitant una assistència d'Arbilla en una jugada iniciada per un córner servit per Jordán (0-2).

Les males notícies no han vingut soles i és que, a banda d'anar perdent, Ever Banega ha vist la segona groga i el Sevilla ha jugat els últims minuts amb deu jugadors. Ha estat justament a partir del moment que els locals s'han quedat en inferioritat numèrica quan s'ha materialitzat l'èpic desenllaç, i és que en els darrers compassos el partit s'ha tornat boig: l'Eibar ha fet el tercer però el VAR l'ha anul·lat per fora de joc i, instants després, els andalusos han retallat distàncies amb una diana de Ben Yedder. Al minut 93, el Sánchez Pizjuán s'ha posat dret quan ha vist que el Sevilla empatava el partit amb un gol de Pablo Sarabia.