Futbol

El Sevilla rep un Vila-real a l'alça, i el València juga contra el Saragossa a Mestalla

El Sevilla defensa aquest diumenge la tercera plaça de la Lliga davant un Vila-real a l'alça que ha encadenat tres victòries consecutives. D'aquesta manera, el partit del Sánchez Pizjuán es presenta molt atractiu, com també ho fa el duel que enfrontarà a Mestalla el València i el Saragossa. El conjunt xe espera acabar la jornada superant el Sevilla a la classificació, tot i que els aragonesos no ho posaran gens fàcil. La jornada es completa amb el Valladolid-Xerez, el Racing-Athletic i l'Almeria-Osasuna.

Actualitzat
Racing - Ath. de Bilbao (17.00)

El Racing és el pitjor equip de Primera jugant com a local. Només un punt en quatre partits a El Sardinero ho confirmen. Un resultat negatiu dels càntabres podria acabar sentenciant l'entrenador Juan Carlos Mandiá. Per la seva banda, l'Athletic espera sumar un triomf per afrontar amb optimisme el duel de dimecres a la Copa, on haurà de remuntar un resultat advers davant el Rayo.

Valladolid - Xerez (17.00)

Els de Mendilibar volen confirmar el seu bon moment després de golejar el Deportivo (4-0) i empatar al camp de l'Espanyol en les dues últimes jornades. Davant tindrà un rival directe per a la permanència, el Xerez. El conjunt andalús, penúltim classificat, espera aconseguir d'una vegada per totes guanyar el primer partit a domicili de la seva història a la màxima categoria.

Almeria - Osasuna (17.00)

L'equip d'Hugo Sánchez vol trencar la dinàmica negativa en la qual es troba immers després d'encadenar tres derrotes, una a la Copa i dues a la Lliga. A més, els andalusos no guanyen al seu estadi des de la tercera jornada. L'Osasuna, en canvi, tot i tenir només tres punts més que el seu rival, es troba amb els ànims renovats després dels bons resultats de les últimes setmanes. Camacho té previst repetir el mateix onze per quarta vegada consecutiva.

València - Saragossa (19.00)

Els xe es mantenen invictes en les cinc últimes jornades, mentre que els aragonesos encara no coneixen el triomf a domicili aquesta temporada. El València, però, no guanya un partit a Mestalla des de la primera jornada, quan va vèncer el Sevilla per 2-0. El Saragossa, per la seva banda, torna a visitar un dels equips grans de la Lliga i espera que no es repeteixin les experiències del Sánchez Pizjuán al Camp Nou, on van sortir golejats.

Sevilla - Vila-real (21.00)

El duel que tanca la desena jornada enfronta dos equips en ratxa, malgrat la gran diferència de punts que els separen. El Sevilla, únic equip de la Lliga que ja té el bitllet per a vuitens de la Champions, recupera Kanouté, Palop i Adriano per enfrontar-se amb un Vila-real que, després d'un decebedor inici de campionat, ha encadenat tres victòries (una a la UEFA i dues a la Lliga). Ernesto Valverde té nombroses i importants baixes com la del sancionat Nilmar i els lesionats Senna, Cazorla, Llorente i Ibagaza.
Anar al contingut