El Sevilla remunta a la segona part i fa dormir el Celta a la zona de descens (4-2)

El Sevilla remunta amb dos gols en pròpia porta del Celta, Tapia ha enverinat el xut d'Escudero -en el 85- i Murillo el de Munir -en el 87-, en la recta final del partit

Eduardo Coudet no s'ha pogut estrenar a la banqueta del Celta amb victòria, i aquesta nit dormirà en la zona de descens. És cert que el Sánchez Pizjuán no és un estadi fàcil per puntuar, i menys quan Koundé havia avançat el Sevilla als 5 minuts.

Però els gallecs han aconseguit remuntar el marcador ràpidament. Primer ha empatat a un Iago Aspas, i aquest mateix jugador ha fet la jugada que, passada la mitja hora, ha aprofitat Nolito per posar el Celta al davant.

La desgràcia per als de Vigo ha estat que En-Nesiry ha empatat en l'afegit de la primera part. Quan ja assaboria un punt el Celta, s'ha fet dos gols en la pròpia porteria. Tapia ha enverinat el xut d'Escudero -en el 85- i Murillo el de Munir -en el 87-.