Copa

El Sevilla recupera Ocampos i Acuña per al Camp Nou

Julen Lopetegui mentalitza el seus homes per oblidar el 0-2 de la Lliga al Sánchez-Pizjuán

Oriol VidalActualitzat

El Sevilla es plantarà al Camp Nou amb els dos gols de renda de l'anada i dues altes notables a la convocatòria: els argentins Lucas Ocampos (estrella del conjunt sevillà) i Marcos Acuña. L'entrenador del Sevilla, Julen Lopetegui, ha assegurat que si formen part de l'expedició a Barcelona és perquè estan en condicions de jugar. Però en tot moment ha volgut ocultar si els utilitzarà de sortida o bé els reservarà mentre l'equip mantingui el control de l'eliminatòria. Una cita, a les portes d'una final, sempre especial.

"Viatgem amb la il·lusió i la convicció de poder assolir l'objectiu de ser a la final. No hi ha cap clau en especial. Un partit així t'obliga a estar molt bé en tots els aspectes."

Lopetegui, que ha evitat referir-se a la convulsa actualitat de la institució blaugrana, afronta el repte del coliseu blaugrana amb una missió prioritària: fer que l'equip oblidi el recent 0-2 de la Lliga contra el Barça.

"El que pugui passar no depèn del passat, sinó del que oferim al partit. És la mentalitat que tenim el que ens pot ajudar. Hem de fer la nostra millor versió amb pilota i sense."

Després que Koeman li guanyés la partida tàctica aquest cap de setmana amb la defensa de tres i Dembélé com a davanter, Lopetegui no vol perdre els nervis buscant-hi un antídot. Segons el seu parer, tot passa per jugar amb una mentalitat el més forta possible.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut