Els jugadors del Sevilla durant l'entrenament (EFE)
Els jugadors del Sevilla durant l'entrenament (EFE)
Futbol

El Sevilla, que ha descansat un dia després de guanyar la Lliga Europa, torna als entrenaments per a la Final de Copa

L'equip andalús s'havia pres un dia de descans per recuperar-se del desgast de la final de la Lliga Europa davant del Liverpool, i de la posterior celebració del seu títol europeu. Aquest divendres, amb ànims renovats, ha començat a preparar la final de Copa del Rei.

Actualitzat

El Sevilla ha començat a preparar aquest divendres la final de Copa que ha de disputar contra el FC Barcelona amb un entrenament a porta tancada a la seva Ciutat Esportiva. Ha estat la tornada a la feina després del seu triomf, la nit de dimecres, a la final de l'Europa League contra el Liverpool. Després d'un dia de descans, Unai Emery ha adreçat una xerrada als seus homes abans de dividir-los en dos grups.

Els titulars contra l'equip anglès han treballat al gimnàs i la resta, a més, també s'han entrenat amb pilota a la gespa. El defensa Adil Rami, que va ser substituït en els últims minuts de la final europea per unes molèsties musculars, ha completat la sessió sense problemes. L'extrem José Antonio Reyes, que va ser operat d'apendicitis el passat 26 d'abril, també s'ha entrenat amb normalitat després d'haver estat de baixa gairebé 4 setmanes.

Els futbolistes del club andalús faran un nou entrenament dissabte al matí, també a porta tancada, a la seva Ciutat Esportiva, abans que Emery doni la llista de jugadors convocats per la final de la Copa del Rei 2016: Barça-Sevilla, en directe per TV3 (21.30). L'expedició viatjarà dissabte a la tarda en un tren AVE fins a Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut