EFE/EPA/Glyn Kirk / POOL
Lliga de Campions

El Sevilla planta cara al Chelsea a Stamford Bridge (0-0)

L'equip de Lopetegui ha disposat de més ocasions que el de Lampard i s'ha mostrat més lluitador

El Sevilla, campió de la Lliga Europa, ha estat l'amo i senyor de Stamford Bridge, però no ho ha pogut traduir en una victòria.

En el primer temps, després que Bono ha salvat amb Diego Carlos una bona oportunitat de James, ha arribat la millor ocasió de l'equip de Lopetegui. La falta directa que ha tret el Sevilla, en el minut 17, l'ha rematat de cap Gudelj .El porter Mendy se l'ha trobat a sobre i l'ha rebutjat com ha pogut, més per intuició que no pas per encert. En el minut 31 ha estat Timo Werner qui ha pogut sorprendre Bono, que ha atrapat la pilota per alt, i poc després el Sevilla s'ha vist obligat a fer un canvi per lesió muscular de Sergi Gómez. L'ha subtituït Joan Jordán. Abans del descans, un parell de nous ensurts per Mendy. Jugada espectacular d'Acuña i rematada de cap de Suso, que ha anat fora, i abans del xiulet, gran ocasió de Lucas Ocampos.

El Chelsea, amb bones accions de Kurt Zouma i Timo Werner, s'ha mostrat més actiu en els minuts inicials del segon temps, però el Sevilla ha mantingut el ritme. Més joc i més ocasions dels andalusos, amb les idees més clares, i una claríssima oportunitat en el minut 66 per Joan Jordán que, a la sortida d'un córner que ha llançat Rakitic, ha engaltat una volea que ha acariciat el travesser. Els gols no han arribat, però el Sevilla ha tret un bon empat a zero del camp del Chelsea. Un punt satisfactori, i ara, dos partits a casa.

Anar al contingut