Futbol

El Sevilla perd Munir i Gnagnon per al partit de Copa contra el Barça

El conjunt andalús no podrà comptar amb l'exdavanter blaugrana durant un mes; mentre, el central francès està pendent de més proves mèdiques que confirmin l'abast exacte de la lesió

Actualitzat

El Sevilla ha confirmat que tindrà dues baixes de cara a l'anada dels quarts de final de Copa contra el Barça (en directe per TV3 a les 21.30). L'exblaugrana Munir s'estarà un mes de baixa per una lesió muscular i el central Joris Gnagnon té unes molèsties que el deixen fora de la convocatòria, com a mínim, per al duel de dimecres al Sánchez Pizjuán, a l'espera de noves proves mèdiques.

El mateix entrenador del Sevilla, Pablo Machín, ha estat l'encarregat d'anunciar-ho a la roda de premsa prèvia al partit contra el Barça:

"Les desgràcies no venen mai soles. Munir té una lesió que el tindrà de baixa un mes. Gnagnon podria estar fora unes setmanes"

 

Pel que fa al Barça, el tècnic del conjunt andalús té molt clar que és qui té la condició de favorit per passar l'eliminatòria:

"Són els campions dels últims quatre anys i són líders a la Lliga. El Barça és el rival que ningú volia en el sorteig i eliminar-los seria el més meritori"

 

Machín té molt clar que els quarts de final són 180 minuts i que hauran de mantenir la guàrdia ben alta fins al darrer sospir si volen mantenir les opcions de plantar-se a semifinals:

"L'ideal seria aconseguir un resultat positiu per a la tornada, viatjar a Barcelona amb un resultat favorable que no ens obligui a guanyar per més d'un gol de diferència"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut