Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols que ha marcat Ben Yedder en el partit contra el Krasnodar (EFE)
Europa League

El Sevilla, el Betis i el Vila-real segellen la classificació per als setzens de final de l'Europa League

Els de Pablo Machín han derrotat el Krasnodar mentre que els castellonencs han superat l'Spartak de Moscou. Els de Setién, per la seva banda, han empatat a 0 amb el Dudelange però ja estaven classificats abans de jugar. Tots tres equips passen com a primers de grup

El Sevilla ha resolt en els primers deu minuts de partit la classificació per als setzens de final de l'Europa League (3-0). Ben Yedder ha signat un doblet letal en els primers compassos del matx que ha esvaït qualsevol opció dels russos d'emportar-se la victòria. El davanter francès ha sortit endolladíssim i ha fet l'1-0 després d'aprofitar un error de Kaboré que ha passat la pilota enrere al porter i el sevillista li l'ha pres per marcar a plaer. El segon ha arribat després d'una pilota llarga penjada per Sergio Escudero que Ben Yedder l'ha pescat i l'ha enviat al fons de la xarxa.

Només començar la segona part, Ever Banega ha sentenciat amb el tercer des dels onze metres després que l'àrbitre xiulés penal per unes mans de Ramírez que li ha costat l'expulsió.

El Vila-real tomba l'Spartak de Moscou (1-0)

Luis García Plaza comença amb bon peu la seva etapa com a entrenador del Vila-real i és que en el primer enfrontament assegut a la banqueta del conjunt groguet ha aconseguit la classificació per als setzens de final de l'Europa League davant l'Spartak de Moscou (2-0).

Samu Chukwuze ha avançat els castellonencs a la primera part i Ekambi, després del descans, ha fet el segon amb un xut creuat des de l'àrea petita.

El Betis passa el tràmit contra el Dudelange (0-0)

Els andalusos ja tenien el bitllet per als setzens de final abans de jugar contra el conjunt de Luxemburg. Els de Quique Setién han arrencat un intranscendent empat a 0 i passen l'eliminatòria com a primers de grup.

A banda dels equips espanyols, també ha destacat l'eliminació del Milan que ha caigut al camp de l'Olympiacos per 3-1. Els de Cisse, de Zapata en pròpia porta i de Fortounis de penal al minut 81 han acabat amb les aspiracions europees del "rossoneri" que només han pogut fer el de l'honor de les botes del mateix Zapata.

Els resultats de la jornada d'aquest dijous que clou la fase de grups de l'Europa League han estat: