Jesús Navas i Messi, els capitans de Sevilla i Barça
Futbol

El Sevilla i el Barça s'enfrontaran per cinquena vegada aquesta temporada

En els quatre enfrontaments anteriors, els blaugranes es van imposar en tres ocasions i van encaixar una derrota en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei al Sánchez Pizjuán

Jordi BentanachsActualitzat

El FC Barcelona i el Sevilla es veuran aquest dissabte les cares per cinquena vegada aquesta temporada. En els quatre enfrontaments anteriors, els blaugranes es van imposar en tres ocasions i van encaixar una derrota en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei al Sánchez Pizjuán.

El primer partit de la temporada, final de la Supercopa al Marroc, va estrenar en ple agost un enfrontament que esdevindria un clàssic. Dembéle va capgirar el gol de Sarabia, que va avançar els andalusos i que Gerard Piqué havia anivellat.

Dos mesos després, un Sevilla líder de Primera visitava el Camp Nou. El partit, més que pel 4 a 2 favorable als blaugranes, es recorda per la lesió de Leo Messi. La fractura al braç dret que es va fer després d'una mala caiguda el va tenir tres setmanes allunyat de la gespa.

La primera visita al Sánchez Pizjuán va ser en Copa. Amb titulars a la banqueta i jugadors com Boateng, que es posaven per primer cop la samarreta blaugrana, el Sevilla va fer sang. Els gols de Sarabia i Ben Yedder en la segona part van posar de cara l'eliminatòria de quarts per als andalusos.

Però al Camp Nou, a la mitja hora l'eliminatòria ja estava igualada. Un a un van anar caient els gols d'un Barça en "mode" huracà. Això sí, la golejada no es va concretar fins a l'últim sospir del partit, i Cillessen va tenir intervencions de tant de mèrit com un penal aturat.

Anar al contingut