Primera Divisió

El Sevilla guanya el Getafe a casa (1-0) i es col·loca tercer a la Lliga

El Sevilla, que va superar el Getafe (1-0), i el Dépor, que es va desfer de la Reial Societat (2-0), han fet un salt endavant en la classificació en aquesta cinquena jornada de Lliga. Bona jornada també per al Recreativo, que va vèncer el Betis (2-0), i per al Vila-real, que es va endur els tres punts de Mallorca (1-2). Els principals damnificats són els equips bascos, que són cuers, i el Racing, que va ser acomiadat amb xiulets per part del seu públic.

Deportivo, 2 -  Reial Societat, 0

El "Babydépor" de Caparrós ha enfonsat una mica més la Reial Societat de Jose Mari Bakero. Després d'una primera part sense gols, els gallecs es van emportar la victòria amb dos gols en els últims minuts. Barragán va inaugurar el marcador en el minut 82 amb un autèntic golàs i en el 87, Riki va tornar a batre Asier Riesgo amb un xut sense pràcticament angle. El Dépor s'afiança a la part mitjana-alta de la classificació, amb deu punts, mentre que els donostiarres continuaran una jornada més en zona de descens i són els nous cuers de la Primera Divisió, amb només un punt en cinc jornades.

Recreativo, 2 -  Betis, 0

El Recre s'ha convertit en l'autèntica revelació d'aquest inici de temporada, en sumar la segona victòria consecutiva en el derbi andalús contra el Betis. El degà del futbol espanyol, que ha tornat a Primera Divisió, va certificar ahir el seu triomf amb dos gols en els últims 15 minuts de partit. El francès Sinama-Pongolle va fer l'1-0 en el minut 74 i Javi Guerrero va sentenciar a dos minuts del final. El Recre suma deu punts i ja és en zona UEFA, a vuit punts del descens. D'altra banda, el nou Betis de Jabo Irureta no aixeca cap i només té tres punts, un per sobre de la zona de descens.

Racing, 1 -  Celta, 1

El Racing continua sense conèixer la victòria després de cinc jornades i continuarà una setmana més en zona de descens. Els locals es van avançar amb un gol de cap del gegant Zigic en el minut 23 de la primera part, però a la represa el Celta va empatar amb un gran gol d'Iriney des de la frontal de l'àrea. El Racing va tenir la victòria a la mà, però Cristian Álvarez va xutar un penal al pal quan passaven quatre minuts del temps reglamentari. El públic d'El Sardinero va acomiadar el seu equip amb xiulets i demanant la dimissió de l'entrenador Miguel Ángel Portugal.

Sevilla, 1 -  Getafe, 0

La notícia va estar fora de l'estadi. El club andalús va tornar a no deixar entrar les càmeres de televisió vulnerant, una altra vegada, el dret a la informació. Sobre el terreny de joc, els de Juande Ramos continuen demostrant que són un dels equips a tenir en compte. El brasiler Luis Fabiano va avançar el Sevilla a la primera meitat i el marcador ja no es va moure més.

Saragossa, 2 - Llevant, 2

La ratxa de victòries dels granota es va acabar a La Romareda, i això que els de López Caro van arribar al descans amb un 0-2 a favor. Camacho va engaltar una volea en el minut 22 que va entrar per l'escaire esquerre de César. Els aragonesos van estar a punt d'empatar amb un cacau de Ponzio que es va estavellar al travesser i va botar sobre la línia de gol. Però lluny d'equilibrar-se el marcador, va arribar un gol de Kapo. En el segon temps, els visitants haurien pogut sentenciar, però van fallar un grapat d'ocasions claríssimes. Celades i Diego Milito van fer els gols de l'equip de Víctor Fernández, que van significar el 2-2 final.

Mallorca, 1 - Vila-real, 2

Els de la Plana van sumar tres punts molt valuosos a l'Ono Estadi gràcies a dos gols de Forlán en el primer terç de partit. El davanter uruguaià va aprofitar un parell de badades defensives dels balears per gairebé sentenciar el partit. El Mallorca va retallar distàncies a l'inici de la segona meitat amb un golàs de Jankovic, però no va ser capaç de treure cap punt contra els de Pellegrini.