Imatge panoràmica de l'Spotify Camp Nou (FCB)
Futbol

El Sevilla es queixa per les restriccions del Barça a l'hora de vendre entrades

El club andalús eleva una queixa oficial a la Lliga perquè el Barça impedeix la compra d'entrades a aficionats "amb vestimenta o emblemes del Sevilla" a la zona de públic general

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça manté de cara al partit d'aquest diumenge (21.00) davant el Sevilla una política restrictiva a l'hora de vendre entrades al públic general que ja ha aixecat polseguera en anteriors ocasions. Es tracta de la prohibició de comprar localitats a públic general que sigui seguidor de l'equip rival i es presenti a l'Spotify Camp Nou amb vestimenta o emblemes dels adversaris del Barça.

 

Aquest fet ha motivat les queixes del Sevilla, que ha demanat al Barça que rectifiqui, i al mateix temps ha elevat la seva queixa a LaLiga perquè intervingui.  

 

El club blaugrana fonamenta la seva decisió en la necessitat de preservar la seguretat i assegurar la separació de les dues aficions. El Barça es basa en la llei 19/2007 contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l'esport, i recorda que els aficionats visitants tenen a la seva disposició entrades en la zona reservada als seguidors visitants, que s'adquireixen a través de l'equip visitant. El Barça-Sevilla va ser declarat d'alt risc, fet que podria reforçar la posició del Barça.

 

 

Anar al contingut