El Sevilla empata davant de l'Stuttgart (1-1) i obté el bitllet per als vuitens de la Champions

El Sevilla va empatar davant de l'Stuttgart al Sánchez Pizjuán (1-1) i va aconseguir el bitllet per als vuitens de final de la Champions. L'equip andalús es va mostrar molt superior i, en el minut 14, Navas va obrir el marcador en aprofitar una bona assistència de Luis Fabiano. A la segona part, el conjunt alemany va sortir més endollat i Kuzmanovic va fer la igualada en el minut 79. En l'altre matx del grup G, Unirea i Glasgow Rangers també es van repartir els punts (1-1).

El Sevilla ja ha fet els deures. L'empat davant del conjunt alemany de l'Stuttgart permet als jugadors andalusos classificar-se matemàticament per a la ronda següent, encara que no -de moment- com a primers de grup. El primer gol va matinar. El va fer Jesús Navas en el minut 14, aprofitant una bona passada de Luis Fabiano. Aquest és el segon gol que marca el capità del Sevilla en aquesta fase de la Champions.

Reacció de l'Stuttgart

En la primera meitat, el Sevilla va ser un clar dominador del joc. No pas en la segona. En dos minuts, l'Stuttgart hauria pogut moure el marcador. Primer en la bona ocasió que va tenir Rudy. I, un minut més tard, en una altra jugada en què Pogrebnyak va estavellar la pilota al travesser.

Al final, l'equip alemany, que tenia Franz Beckenbauer com a comentarista, va veure premiat el seu esforç amb el gol de l'empat marcat per Kuzmanovic. En la repetició de la jugada es va poder veure com la pilota tocava, lleugerament, el cos de Pogrebnyak i acabava en gol. Al final, el Sevilla és l'únic equip de la Lliga espanyola classificat per a la següent fase.