Futbol

El Sevilla empata amb l'Alabès i cedeix el liderat al Barça (1-1)

L'Alabès s'ha avançat amb un gol de Jony en la primera meitat, però el Sevilla ha aconseguit empatar quan faltaven poc més de deu minuts per al final amb una diana de Ben Yedder

Actualitzat

El Sevilla no ha passat de l'empat en el duel disputat contra l'Alabès a Mendizorrotza i no ha pogut recuperar el liderat que, dues hores abans, li ha pres el FC Barcelona.

El conjunt de Pablo Machín s'ha vist dominat per l'equip basc en nombroses fases de partit i no ha trobat l'encert de cara a porteria que el caracteritza.

Duarte ha avisat quan s'havien disputat 30 minuts amb un xut llunyà, però ha estat Jony l'encarregat d'avançar els homes d'Abelardo a pocs minuts per al descans.

En la represa, el Sevilla ha sortit decidit a empatar. Promes ha rematat al lateral al 63' i, un minut després, Pacheco ha hagut d'intervenir després d'un gran xut de Franco Vázquez. Però el conjunt andalús no s'ha rendit i, quan faltaven 12 minuts per al final, Ben Yedder ha enviat al fons de la xarxa una centrada de Sarabia per posar l'empat al marcador.

Els locals han estat a punt d'emportar-se els tres punts, però Brasanac ha rematat al pal. Amb aquest empat, el Sevilla queda ubicat en segona posició amb 27 punts mentre que l'Alabès és quart amb 24.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
Anar al contingut