El Sevilla derrota sense gaires complicacions el Mallorca (2-0), amb gols de Squillaci i Perotti

El Sevilla va derrotar el Mallorca al Sánchez Pizjuán (2-0), en el partit que obria la quarta jornada de Lliga. Els de Manolo Jiménez es van mostrar superiors des del xiulet inicial i es van avançar en el minut 17, gràcies a una rematada de cap del francès Squillaci. Vuit minuts després, Navas va protagonitzar una excel·lent jugada personal i va servir en safata el gol a l'argentí Perotti. Els illencs amb prou feines van donar feina a Palop, mentre que els sevillistes encara haurien pogut ampliar el resultat final.

La victòria del Sevilla contra el Mallorca és molt fàcil d'explicar. Primer argument, els de Manolo Jiménez van marcar els dos gols en les dues primeres rematades a porta. L'1 a 0, de Sébastien Squillaci en el minut 17, en un córner que va prolongar Escudé. I el 2 a 0, de Diego Perotti en el minut 25, rematant gairebé sobre la línia de gol una gran jugada de Jesús Navas.

Segon argument, el Mallorca de Manzano va estar nul en atac. La millor ocasió, al minut 44; Varela roba una pilota, entra a l'àrea i en lloc de passar-la a Webó, xuta i deixa que Palop refusi.

Per acabar-ho de rematar, durant la primera part, el porter mallorquinista Dudu Aouate va rebre un grapat de plantofades que van obligar a substituir-lo per Germán Lux. El porter argentí va quedar en evidència en una acció col·lectiva del Sevilla; va sortir a buscar la pilota al lateral davant la pujada d'Adriano Correia i només la intervenció d'Ivan Ramis va evitar el tercer gol. I és que va ser un partit amb poques targetes però amb moltes plantofades. La segona meitat va ser força més fluixa que la primera.