Pablo Sarabia ha fet el primer gol del Sevilla contra el Leicester (Reuters)
Lliga de Campions

El Sevilla deixa escapar viu un Leicester que treu petroli del Sánchez Pizjuán (2-1)

Pablo Sarabia i Correa han avançat els andalusos en el marcador, però Vardy, amb un gol d'oportunisme, ha donat vida al campió anglès de cara a la tornada

David CarballoActualitzat

El Sevilla ha convertit la visita del Leicester al Sánchez Pizjuán en un monòleg ofensiu però no ha rematat la feina i ha deixat escapar viu un rival que ha tret petroli. El conjunt de Sampaoli ha acabat sumant una victòria per la mínima (2-1) que l'obligarà a patir de valent en la tornada per classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions.

El campió anglès, que aquesta temporada està lluitant per la permanència a la Premier, afrontava la Champions com una vàlvula d'escapament a la seva complicada situació. Però des del xiulat inicial, s'ha vist superat per un rival molt ofensiu i ambiciós. El conjunt de Jorge Sampaoli, que ha seguit el duel des d'una llotja per sanció, ha passat per sobre dels homes de Claudio Ranieri. El domini dels andalusos ha estat aclaparador i el matx s'ha convertit en un atac i gol constant sobre la porteria visitant.

El Sevilla s'ha pogut avançar ben aviat amb un penal de Wes Morgan sobre Correa, però el davanter argentí ha fallat la pena màxima. L'errada no ha afectats els locals, que han seguit insistint i fruit del seu domini han acabat trobant el premi del gol. Pablo Sarabia, amb un cop de cap creuat, ha batut la porteria de Kasper Schmeichel. El Leicester, lluny de reaccionar, ha estat incapaç de crear cap ocasió de perill en els primers 45 minuts, i ha seguit resistint les envestides d'un Sevilla que ha buscat augmentar el seu avantatge en el marcador.

Vardy dona vida al Leicester

En l'inici de la represa, Vitolo ha estat a punt de fer el segon amb un xut sense angle que s'ha estavellat al pal. La insistència sevillista ha fructificat en el minut 56, amb el 2 a 0 fet per Correa, que ha aprofitat una bona deixada de Jovetic per esmenar la seva errada en la pena màxima.

El Leicester semblava enfonsat però en una jugada aïllada, ha tornat a veure la llum gràcies a l'oportunisme de Vardy. El golejador anglès ha retallat distàncies amb una diana decisiva que ha deixat glaçada l'afició local i ha provocat l'eufòria dels més de 3.000 seguidors visitants. El Sevilla ha buscat un tercer gol per afrontar la tornada amb una mica més de tranquil·litat però Rami ha estavellat un cop de cap al travesser. L'eliminatòria queda absolutament oberta.

Anar al contingut