Novak Djokovik en la final de París-Bercy. (Foto: EFE)
Tennis

El serbi Novak Djokovic s'imposa a David Ferrer en la final del Masters 1000 de París-Bercy

La final del Masters 1000 de París Bercy es decanta pel serbi Novak Djokovic, que s'imposa a David Ferrer (7-5, 7-5). Dilluns començarà la darrera competició de la temporada, la Copa Masters de Londres, amb la lluita pel número 1 del món entre Rafa Nadal, al capdavant del rànquing, i Novak Djokovic.

Actualitzat

El serbi Novak Djokovic s'ha imposat a David Ferrer (7-5, 7-5) en la final de Masters 1000 de París-Bercy. En poc menys de dues hores el número 2 del món ha aconseguit imposar-se al número 3, que havia guanyat a Rafa Nadal en les semifinals del torneig. El serbi ha guanyat el primer set del partit (7-5) després de remuntar els tres darrers jocs. En el segon set, el de Xàbia ha recuperat el domini i ha tornat a començar guanyant-lo però de nou el número 2 del món ha protagonitzat una remuntada en què ha guanyat els 4 darrers jocs (7-5). La victòria li ha permès proclamar-se campió del torneig 4 anys després, que amb aquest ja suma 40 títols. David Ferrer havia guanyat el torneig de París-Bercy l'any 2012.

Amb la finalització del torneig de París s'inicia la Copa Masters de Londres, que tancarà la temporada i que pot decidir també el número 1 mundial entre el mallorquí Rafa Nadal i el seu perseguidor Novak Djokovic. En el torneig que es disputarà a l'O2 Arena hi participaran els vuit millors tenistes del 2013: l'actual número 1, Rafa Nadal, Novak Djokovic, David Ferrer, Tomas Berdych, Stanislas Wawrinka, Roger Federer, Richard Gasquet i Juan Martín del Potro.

Anar al contingut