Leo Messi, amb el seu fill i la Copa d'Europa (twitter).
Leo Messi, amb el seu fill i la Copa d'Europa (twitter).
Barça

El segon triplet del Barça, a les xarxes socials

Una vegada han arribat al vestidor, els jugadors del FC Barcelona han començat a penjar missatges i fotografies a les xarxes socials. Aquí en teniu una mostra.

Actualitzat

Com ja és habitual, els jugadors del FC Barcelona han traslladat la seva alegria a les xarxes socials tan bon punt han arribat al vestidor. Leo Messi ha penjat una foto del seu fill amb la Copa d'Europa. Gerard Piqué, per la seva banda, s'ha afegit a un costum propi de l'NBA, el puro de la victòria.

Encara amb el puro a la boca, el central del Barça ha penjat una foto amb el Messi, Neymar i Luis Suárez, autors de 27 dels 31 gols de l'equip en aquesta edició de la Lliga de Campions, amb el seu soci a l'eix de la defensa Mascherano i amb Pepe Costa, de l'Oficina d'Atenció al Jugador.

Precisament Javier Mascherano, menys arriscat que el seu company, ha combinat dos temes clàssics, la foto de grup i la imatge amb la Copa.

Altres jugadors com Marc Bartra, també han obtat per un format tradicional: foto al vestidor amb la Copa.

L'entrenador Luis Enrique, eludint una vegada més el protagonisme, ha piulat la foto de la Copa sola, sense ell a la imatge. I tampoc ha aclarit si la temporada vinent seguirà a l'equip.

El president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu, obligat pel seu càrrec a mostrar-se més contingut en les seves expressions, ha recordat que el club ha aconseguit una fita única

La Juventus, subcampiona d'Europa, ha mostrat la seva esportivitat felicitant els campions amb una piulada. Altres clubs de la lliga espanyola han seguit aquest exemple.

Personalitats d'altres esports també han seguit la final i han reaccionat després a les xarxes socials. Un d'ells, com ja va fer després de la victòria del Barça a la Copa del Rei, ha estat Pau Gasol.

El seu antic company als Lakers Kobe Bryant és un altre dels aficionats al futbol a l'NBA. L'escorta es va aficionat durant els anys de la seva infantesa que va passar a Milà.

Nico Rosberg, pilot de Mercedes, ha aprofitat les hores de descans després de la sessió de qualificació del Gran Premi del Canadà de Fórmula 1 per relaxar-se mirant la gran final.

Un altre esportista professional del motor, tot i que sobre dues rodes, ha aprofitat per reivindicar la figura de Luis Enrique. Ha estat Jorge Lorenzo, pilot de Yamaha i culer confès.

Una altra figura molt recordada pels tuitaires ha estat Xavi en el seu últim partit en el seu club de tota la vida. Una mostra la teniu en aquesta piulada del futbolista Marc Crosas, un exblaugrana ara al futbol mexicà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut