Jean-Clair Todibo en la seva etapa cedit al Schalke (EFE)
BARÇA

El Schalke no executa l'opció de compra sobre Todibo

Ho ha explicat el seu director esportiu, Jochen Schneider, en una entrevista al diari Waz. Ara el Barça treballa en una nova cessió o en un traspàs

Redacció Esport3Actualitzat

El Schalke 04 no es quedarà amb el central francès cedit pel Barça Jean-Clair Todibo. Jochen Schneider, director esportiu del club alemany, ha explicat que la clàusula per fer efectiva la compra per 25 milions d'euros expirava el dia 31 de maig. D'aquesta manera, quan acabi la Bundesliga, Todibo tornarà a la disciplina del Barça.

La decisió del Schalke no ha agafat per sorpresa la direcció esportiva del Barça, que ja tenia pistes que el final de la història podia ser aquest. Ara, l'entitat blaugrana treballa en una altra cessió o fins i tot en un traspàs. Diversos clubs, de la mateixa Bundesliga i de la Premier, ja s'han interessat per la situació del central francès, que ara té 20 anys. A Anglaterra, diverses informacions periodístiques situen Todibo en l'òrbita de l'Everton de Carlo Ancelotti.

Al Barça són conscients que un traspàs que rondés la xifra dels 20 milions ja seria tot un èxit econòmic, ja que el club blaugrana en va pagar només 1 per endur-se'l del Tolosa. Todibo ha jugat 13 partits amb el Schalke 04 i va quedar "retratat" en el gol de la derrota del seu equip, aquest cap de setmana, contra el Werder Bremen per 0-1.

Anar al contingut